ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Μπρούσκο»: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις του Φεβρουαρίου και οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Η Αναστασία αρραβωνιάζεται τον Αντώνη

22/01/2014 - 10:49

«Μπρούσκο»: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις του Φεβρουαρίου και οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Νέες εξελίξεις έρχονται να ανατρέψουν τη καθημερινότητα των ηρώων της σειράς «Μπρούσκο»: Μεταξύ άλλων, η Αναστασία θα αρραβωνιαστεί με τον Αντώνη κάνοντας ένα παραδοσιακό, κρητικό γλέντι.

 

Διαβάστε αναλυτικά τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας:

 

 

Την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου η Αναστασία μετά τις ερωτικές στιγμές που πέρασε με τον Ματθαίο, του ζητάει για μια ακόμα φορά να της αποκαλύψει την αλήθεια για τον χωρισμό τους στο παρελθόν. Εκείνος της δίνει στοιχεία που δεν την ικανοποιούν και τότε, πληγωμένη για μια ακόμα φορά, ξεκινάει τις προετοιμασίες για τον αρραβώνα της με τον Αντώνη. Ο χωρισμός των γονιών της προβληματίζει τη Μελίνα, η οποία είναι αποφασισμένη να πιάσει δουλειά, γεγονός στο οποίο ο Αχιλλέας αντιδρά. Ο Σήφης θέτει στον Μάρκο τους όρους της συνεργασίας τους και εκείνος αναγκάζεται να δεχτεί αν και δεν είναι ικανοποιημένος. Η Δάφνη και η Κωνσταντίνα επιστρέφουν στην Κρήτη και η Κωνσταντίνα βρίσκει τον Μανώλη… εγκαταστημένο στο σπίτι της! Ο Διαμαντής, εξακολουθεί να πιέζει τον Ματθαίο να μη διαλύσει τη συνεργασία τους και τον στριμώχνει με ανέντιμους τρόπους για να το πετύχει.  Την ίδια στιγμή, η Ευρυδίκη κρατά στα χέρια της ένα στοιχείο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή του Ματθαίου, αλλά και όλης της οικογένειας των Ματθαίων.

 


Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου μια παλιά γνωμάτευση γιατρού, ξυπνάει στον Ματθαίο δυσάρεστες αναμνήσεις, αλλά και ανησυχία για το πώς βρέθηκε στα χέρια της Ευρυδίκης. Η Μελίνα υποδέχεται και φιλοξενεί τη Βασιλική στην Κύπρο, ενώ την ίδια στιγμή στην Κρήτη, η Δάφνη ανακαλύπτει την απιστία του Μηνά με την Αλίκη. Ο θείος του νεαρού Μανώλη, απαιτεί απ’ την Κωνσταντίνα, να κάνει τον ανιψιό του να τη βαρεθεί. Μια πιθανή θέση εργασίας της Μελίνας, γίνεται αιτία να ζηλέψει πάρα πολύ ο Αχιλλέας, αγνοώντας τα σχέδια της Ευρυδίκης, που καιροφυλακτεί να τους βλάψει με κάθε τρόπο. Τα οικονομικά των Ματθαίων επιβάλλουν τη συνέχεια της συνεργασίας με τον Διαμαντή, ενώ Σήφης, Μάρκος και Αναστασία, ετοιμάζουν τη σύσταση μιας καινούργιας εταιρίας. Παράλληλα, η Αναστασία κι ο Αντώνης, ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον επίσημο αρραβώνα τους. Η κόρη του Σήφη, η μικρή Στεφανία, αντιδρά αρνητικά στην παρουσία της Εύας στη ζωή του πατέρα της. Η αίτηση διαζυγίου της Μελίνας, εξαγριώνει πολύ τον Σήφη, που καταστρώνει νέο οικονομικό σχέδιο εξόντωσης του Αχιλλέα.Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου ο Αχιλλέας θέλοντας να προστατέψει την αγαπημένη του από τον Σήφη, δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, όμως Σήφης δεν έχει κανένα σκοπό να διευκολύνει τη ζωή της Μελίνας και για αυτό λαμβάνει τα ανάλογα μέτρα. Παράλληλα, η καινούργια ευκαιρία για δουλειά  που προκύπτει στη Μελίνα είναι κάτι που δυσαρεστεί έντονα τον Αχιλλέα. Η Δάφνη δίνει πρωτοποριακές συμβουλές στον Μηνά, προκειμένου να σώσει την ερωτική του ζωή με τη Βασιλική. Τον ρόλο του συμβουλάτορα παίζει και ο Μανώλης, έτσι ώστε η Δάφνη να προκαλέσει και πάλι το ενδιαφέρον του Μάρκου. Όμως μια επίσκεψη στο μαγαζί της, θα την αναστατώσει, βάζοντας τον Διαμαντή και πάλι πρώτο στην καρδιά της. Ένας καινούργιος άντρας μπαίνει στη ζωή της Αγγελικής, πληροφορία που η Αναστασία φροντίζει να μεταφέρει στον Σήφη. Πληροφορίες με τον Σήφη θέλει να μοιραστεί και η Ευρυδίκη σχετικά με τους λόγους διάλυσης του γάμου της Αναστασίας με τον Ματθαίο. Το κουβάρι των αποκαλύψεων αρχίζει να ξεδιπλώνεται.

 


Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου η ένταση στις σχέσεις του Αχιλλέα και της Μελίνας οδηγεί το ζευγάρι σε έναν μεγάλο καβγά, με αποτέλεσμα να ακουστούν σκληρά λόγια και από τους δύο. Η Εύα πηγαίνει στο σπίτι της Βασιλικής και φτάνει πολύ κοντά στο να ανακαλύψει το παράνομο ειδύλλιο του Μηνά με την Αλίκη. Ο Ματθαίος στην Κύπρο, μαθαίνει ότι έφτασε η μέρα των αρραβώνων της Αναστασία με τον Αντώνη και αποφασίζει να αποκαλύψει στα αδέρφια του όλη την αλήθεια για το παρελθόν και τον λόγο που την εγκατέλειψε τότε. Παράλληλα πιέζει την Αναστασία να μην αρραβωνιαστεί και υπόσχεται να της τα πει τα πάντα. Η Αναστασία δεν τον πιστεύει και ο αρραβώνας της με τον Αντώνη γίνεται το ίδιο βράδυ στο σπίτι του Διαμαντή, που έχει στήσει μεγάλη γιορτή! Ο Διαμαντής μπροστά στον κίνδυνο να ρεζιλευτεί η οικογένεια, αλλά και να γίνουν αποκαλύψεις που δεν τον συμφέρουν, αποφασίζει να πει στα ανίψια του τη δική του αλήθεια, γεγονός που θα οδηγήσει τα πράγματα σε καινούργιες, συνταρακτικές εξελίξεις.

 


Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου η αποκάλυψη του Ματθαίου, σχετικά με το παρελθόν, δεν γίνεται πιστευτή κι εξοργίζει τον Αχιλλέα, που ταυτόχρονα προσπαθεί να τιθασεύει τη ζήλεια του με αφορμή τη νέα δουλειά της Μελίνας και του σκηνοθέτη που τη φλερτάρει. Η Αναστασία, πιστεύοντας τις κατηγορίες του Διαμαντή για τον Ματθαίο, αποφασίζει να διαγράψει το παρελθόν και ο αρραβώνας με τον Αντώνη ολοκληρώνεται και περνάνε τις βέρες παρουσία πολλών καλεσμένων. Η Δάφνη, τσακώνει ξανά τον Μηνά σε τετ-α-τετ με την Αλίκη και πασχίζει να τον συνετίσει. Αναστασία, Σήφης και Μάρκος, υπογράφουν τη σύσταση της νέας τους εταιρίας κρυφά απ’ τον Διαμαντή. Η Εύα, ταράζεται όταν συνειδητοποιεί πως ο Σήφης έφυγε εκτός Κρήτης και έχει «ξεχάσει» να της το αναφέρει. Η Κωνσταντίνα επιχειρεί με περίεργους τρόπους να κάνει τον Μανόλη να τη βαρεθεί. Στο μεταξύ ο Σήφης, ζητώντας εκδίκηση, φτάνει στην Κύπρο και εμφανίζεται απροειδοποίητα στη Μελίνα, δείχνοντάς της ντοκουμέντα σχετικά με την εμπλοκή του πατέρα της στη δολοφονία των γονιών των Ματθαίων! Οι αποκαλύψεις αυτές θα κλονίσουν τη Μελίνα και θα την οδηγήσουν στο να πάρει αποφάσεις που θα συμπαρασύρουν και άλλους.

 

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο