ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Οι guest εμφανίσεις του Χριστουγεννιάτικου επεισοδίου

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα

20/12/2013 - 11:45

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Οι guest εμφανίσεις του Χριστουγεννιάτικου επεισοδίου

Δυο μόλις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, τη Δευτέρα στις 23 Δεκεμβρίου, στις 20:00, η Βάσω, ο Χάρης, η Μαρία, ο Ηλίας, η Βούλα και ο Μηνάς, οι αγαπημένοι ήρωες από την τηλεοπτική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μπαίνουν για τα καλά στο κλίμα των ημερών και περνάνε τις ημέρες αυτές με τους πιο αγαπημένους τους ανθρώπους.

 

Στο διπλό, Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της σειράς του Alpha, αυτή τη Δευτέρα έχουμε πολλούς επισκέπτες. Καταφθάνει η γιαγιά του Χάρη, η Ελενίτσα (Έφη Παπαθεοδώρου), ο μπαμπάς της Βάσως, ο Γιάννης (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ο γιος της Μαρίνας και του Ηλία, ο Αλέξανδρος (Χρήστος Κοντογιώργης), ο φίλος του Αλέξανδρου, ο Λευτέρης (Νικόλας Μπράβος), η κόρη της Βούλας και του Μηνά, η Αντιγόνη (Κατερίνα Λυπηρίδου), ο άντρας της Αντιγόνης, ο Λεωνίδας (Μάκης Παπαδημητρίου) και η εγγονή της Βούλας και του Μηνά, η Βιβή (Ευαγγελία Καραπλή).

 

Τι θα δούμε στο διπλό επεισόδιο;

 

Η Μαρίνα και ο Ηλίας ακυρώνουν τη χριστουγεννιάτικη απόδρασή τους, καθώς ο γιος τους Αλέξανδρος, αποφασίζει να έρθει νωρίτερα στο σπίτι για τις γιορτές, φέρνοντας μάλιστα μαζί και έναν συμφοιτητή του, τον Λευτέρη. Το πρόγραμμα της Μαρίνας και του Ηλία αναστατώνεται, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στις υποψίες τους ότι ο Αλέξανδρος είναι «ζευγάρι» με τον Λευτέρη.

 

Ο Χάρης κι η Βάσω ετοιμάζονται για τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί. Δεν αργούν όμως, να τσακωθούν αφού η Βάσω θέλει να τα περάσει με τον μπαμπά της και ο Χάρης με την γιαγιά του την Ελενίτσα που ήρθε από τη Νάουσα. Μαζί με τον καυγά τους θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα θυμωμένο μπαμπά, μια κουφή γιαγιά κι ένα μπουκάλι δυνατό τσίπουρο.

 

Η κόρη, ο γαμπρός και η εγγονή της Βούλας και του Μηνά, έρχονται για να περάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα. Τα ήρεμα οικογενειακά Χριστούγεννα, όμως, που ονειρευόταν ο Μηνάς, ανατρέπονται εντελώς, καθώς από μια αστεία αφορμή ανακαλύπτει ένα ψέμα της Βούλας που κρατάει δεκατρία χρόνια και η Βούλα την πλεκτάνη που έστησε με τον Λεωνίδα για να μην φύγουν το ταξίδι που τόσο πολύ ήθελε εκείνη.